3D-Tekniker

3D-TEKNIKER ADDITIV TEKNIK I METALL

 

 

Som 3D-tekniker kan du förverkliga dina visioner och skapa och utveckla produkter, modeller och mycket mer. Med hjälp av additiv tillverkning kan du skriva ut fysiska objekt i 3D med hjälp av olika material. Du kan till exempel designa och tillverka dina egna smycken, konstverk eller reservdelar. Unikt för oss är att vi har en Metallprinter till förfogande bland våra ca 30 andra printrar.


En utbildning till 3D-tekniker ger dig både teoretiska och praktiska kunskaper som du kan använda i ditt framtida yrkesliv. Du lär dig bland annat om 3D-grafik, CAD-program, materiallära, designprocesser, projektarbete och kommunikation. Du får lära dig metoder, för att från idé, gå hela vägen till en produkt och såklart också tillverka den. Du får även chansen att certifiera dig i Solidworks, ett populärt CAD-program som används av många företag. Du får också möjlighet att samarbeta med företag och organisationer som använder sig av 3D-teknik, och bygga upp ett värdefullt nätverk inom branschen.

 

 

 

 

 LÄS MER OCH ANSÖK 

 

 

 

 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår