3D-TEKNIK OCH MODERN PRODUKTION
INDUSTRITEKNISKA PROGRAMET (IN)

 

Om du vill ha en utbildning som ger dig både teoretiska och praktiska kunskaper inom 3D-teknik och modern produktion, är Industritekniska programmet (IN) något för dig. Det är ett yrkesprogram som ger dig möjlighet att jobba med spännande och innovativa projekt inom olika branscher. Du får lära dig att designa, utveckla och tillverka produkter med hjälp av avancerade maskiner och program. Du får också chansen att samarbeta med lokala företag och organisationer som använder sig av 3D-teknik och moderna produktionsmetoder.

Industritekniska programmet (IN) är en treårig utbildning som sker i samarbete med Additivt Teknikcenter i Hultsfred. Där får du tillgång till en modern och välutrustad maskinpark med flera olika 3D-printers, scanningutrustning, robotar, kraftfulla datorer, simulatorer, CNC-maskiner och mycket mer. Du får också göra 15 veckors praktik (APL) på en arbetsplats inom ditt yrkesområde, där du får knyta viktiga kontakter och få erfarenhet av arbetslivet.

Industritekniska programmet (IN) är en utbildning som ger dig en gedigen grund för vidare studier eller karriär inom 3D-teknik och modern produktion. Det är en utbildning som passar dig som är nyfiken på teknik, kreativ, problemlösande och vill vara med och skapa framtidens produkter.

 

 

 

 

Läs Mer och ansök

 

 

 

 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår