2021-05-28

Examen Industrilärlingar!

Den 28/6  kl.8.00 firade vi examen med våra lärlingar inom industriteknik på ATC (Additivt Teknikcenter) i Hultsfred. Utbildningen är ett yrkesvux-paket, framtaget tillsammans med industriföretag i Vimmerby och Hultsfred och genomförs i regional samverkan, Vimmerby, Hultsfred och Västervik. Additivt Teknikcenter är utförare av utbildningen. Under 20 veckor har de studerande läst 4 industritekniska kurser på gymnasial nivå och haft stora delar av sin utbildningstid på lokala industriföretag. 88% av de studerande går nu ut i arbete.

 

Till hösten erbjuds ytterligare en industriteknisk utbildning i regional samverkan, med inriktning mot automation. Höstens utbildning är en mer avancerad industriteknisk utbildning på gymnasial nivå. Den genomförs under 1 år, också den på ATC. Till den utbildningen finns fortfarande möjlighet att söka och efterfrågan på industriteknisk kompetens är fortsatt stor i vår region.

 

Vi gratulerar alla som klarat utbildningen och önskar dom stort lycka till i framtiden.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår