Förberedande industriutbildning med yrkessvenska

 

Om du vill arbeta inom industrin, men behöver förbättra dina kunskaper i svenska och få en grundläggande utbildning i industriteknik, kan du söka till utbildningen “Förberedande industriutbildning med yrkessvenska”. Det är en utbildning som ger dig både språkliga och tekniska färdigheter som du kan använda i ditt framtida arbetsliv eller fortsatta studier.

Utbildningen består av två delar: yrkessvenska A och förberedande industriutbildning. Yrkessvenska A är en språkutbildning som anpassas efter det yrkesområde som du vill arbeta inom. Du får lära dig viktiga ord och uttryck som används inom industrin, samt öva på att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska. Du får också möjlighet att kombinera yrkessvenska A med exempelvis sfi eller arbetspraktik.

Förberedande industriutbildning är en teknisk utbildning som ger dig grundläggande kunskaper inom industriteknik. Du får lära dig om material, maskiner, verktyg, ritningar, mätteknik, kvalitet och säkerhet. Du får också praktisk erfarenhet av att arbeta med olika typer av industriella processer, såsom svetsning, skärande bearbetning, montering och automation

 

 

 

Läs mer och ansök

 

 

 

 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår