Gjuterioperatör

 

Om du är intresserad av att arbeta med metall och skapa produkter med hög precision och kvalitet, kan du överväga att bli en gjuterioperatör inom pressgjutning. Pressgjutning är en gjutmetod där man pressar smält metall under högt tryck och med hög hastighet in i en permanent gjutform av stål. Detta gör att man kan framställa detaljer med tunna sektioner, fina ytor och goda mekaniska egenskaper.

Som gjuterioperatör inom pressgjutning får du arbeta med moderna maskiner och verktyg, och hantera olika typer av legeringar, som aluminium, zink, magnesium och koppar. Du får också vara en del av ett team som samarbetar för att leverera effektiva och kostnadseffektiva lösningar till kunder inom olika branscher, som fordonsindustrin, byggbranschen och elektronikindustrin. Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom ett spännande och framåtriktat område.

Att jobba som gjuterioperatör inom pressgjutning är ett roligt och utmanande jobb som ger dig chansen att skapa något av värde. Om du vill vara med och bidra till framtidens produkter och lösningar, är detta ett jobb för dig! Utbilda dig till gjuterioperatör och ta steget mot en ny karriär!

 

 

 

Läs mer och ansök

 

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår